KOOP ECHTE PASPOORTEN

KOOP ECHTE PASPOORTEN, RIJBEWIJS, IDENTITEITSKAARTEN

KOOP ECHTE PASPOORTEN, RIJBEWIJS, IDENTITEITSKAARTEN

Koop echte en valse paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen (rijbewijzen), nieuwe identiteit, verblijfsvergunning, groene kaart, socialezekerheidskaart, paspoortkaart, geboorteakten en andere documenten.

Welkom bij echte authentieke documenten. Wij zijn een klantgerichte organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van echte en valse database-geregistreerde documenten. Onze klanten hebben het voorrecht om allerlei soorten kwaliteitsdocumenten te ontvangen; Echte en valse paspoorten, ID-kaarten, rijbewijs (rijbewijs), Visa-stickers, Schengen-visum, VS-visum, Canada-visum, Australië-visum, burgerservicenummers en socialezekerheidskaart (SSN), groene kaart, paspoortkaart van de Verenigde Staten, Verblijfsvergunning, IELTS-, TOEFL- en TOEIC-certificaten, echte paspoorten, vals paspoort, Covid-19-vaccinatiekaart, nieuw identiteitspakket, in de Europese Unie, de Verenigde Staten (VS), Canada, Australië, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië , België, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Ierland, Noorwegen, Ierland, Denemarken, Hongarije, Griekenland, Maleisië, Portugal, Mexico, Chili, Brazilië, Colombia, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Bangladesh, Japan, Hong Kong, Korea, China, Thailand, de Filippijnen, Afghanistan, Pakistan, India,

Wij bieden een service om u te helpen uw doelen te bereiken, wij kunnen u helpen met:
• Het verkrijgen van een echt, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs onder een andere identiteit (NIEUWE NAMEN),
• Een nieuw burgerservicenummer (verifieerbaar bij de SSA),
• Accounts controleren en opslaan voor uw nieuwe ID,
• Kredietkaarten,
• Verhuizing,
• Paspoorten, diplomatieke paspoorten, nieuwheidspaspoorten,
• Productie en verkrijgen van nieuwe identificatiedocumenten.
• Wij verzorgen ook werkvergunningen en bankafschriften

Wat zijn geregistreerde paspoorten, identiteitskaarten, een socialezekerheidskaart en een rijbewijs?

Dit zijn valse documenten die we verwerken met al uw informatie, ze kunnen worden gescand met uw biometrie en zijn ook geregistreerd in de database van de overheid.

Waar kan ik een echt paspoort, identiteitskaart, socialezekerheidskaart en rijbewijs kopen?

Wij zijn een groep unieke experts die echte en valse paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen en andere documenten verwerken die uw identiteit of kwalificatie bewijzen. Bestel nu in onze winkel.

Hoe goed is de kwaliteit van uw paspoorten, ID-kaarten, rijbewijzen, BSN en verblijfsvergunning?

Onze documenten worden verwerkt met het hoogst mogelijke niveau van vaardigheid, vakmanschap en kwaliteit. Er zijn geen zichtbare of waarneembare verschillen met de originele documenten. Voor al onze identiteitsbewijzen creëren we zorgvuldig alle noodzakelijke veiligheidskenmerken opnieuw, d.w.z. speciaal papier, watermerken, hologrammen, veiligheidsdraden, diepdruk, microdruk, fluorescerende kleurstoffen, kleurveranderende inkt, laserperforatie van documentnummers, latent beeld, laserbeeld perforatie, enz. We gebruiken ook nieuwe biometrische technologieën voor al onze soorten documenten.

Waar kan ik deze documenten gebruiken?

Paspoorten die wij produceren, doorstaan met succes alle bestaande tests, zoals UV-test, MRZ-controle, machinecontrole enzovoort. In feite hebben we geen ernstige klachten van onze klanten ontvangen over de problemen met de douane, luchthavens of andere wetsautoriteiten tijdens het reizen. U kunt uw nieuwe paspoort, identiteitskaart of rijbewijs ook gebruiken om een bankrekening te openen, legaal een baan te krijgen, officieel een visum aan te vragen en een auto, kantoor of huis te huren.

Hoe kan ik controleren of mijn paspoort, ID-kaart en rijbewijs geregistreerd zijn?

Er zijn 2 manieren om dit te doen. Er is een nieuwe app uitgebracht waarmee iedereen vanuit huis de legitimiteit van zijn paspoort, identiteitsbewijs en rijbewijs kan controleren. Je kunt het hier lezen en downloaden. Door uw paspoort als verloren aan te geven en opnieuw aan te vragen bij het dichtstbijzijnde consulaat. Als u in het systeem bent geregistreerd, zullen zij uw gegevens noteren, bevestigen dat u in het systeem zit en u een nieuw paspoort bezorgen.

Kan ik met deze documenten reizen?

Voor al onze documenten. Ja. Al onze reisdocumenten worden geregistreerd in officiële systemen via onze contacten in ambassades over de hele wereld. Houd er bij bulkbestellingen rekening mee dat elke registratie afzonderlijk moet worden gedaan en dat het voltooien ervan veel langer zal duren. Neem contact met ons op voor specifieke tijdsbestekken, afhankelijk van het aantal paspoorten of ID-kaarten dat u nodig heeft om te registreren.

Verzamelt u biometrische gegevens?

Wij verzamelen biometrische gegevens alleen voor de toepassingen waarvoor deze nodig zijn. De chips in paspoorten hebben minimaal 32 kilobyte EEPROM. Daarom kiest elk land welke gegevens zij aan uw paspoort toevoegen. Hoewel ze irisscans of gezichtsherkenningsgegevens kunnen verzamelen, bevatten de meeste paspoorten alleen beschrijvende gegevens, een gedigitaliseerde pasfoto en soms uw vingerafdrukken. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, nemen we contact met u op om de specifieke gegevens te verzamelen die we nodig hebben voor het land dat u heeft gekozen en de huidige normen.

Heb ik uitreis- en inreisstempels nodig op mijn visum en paspoort?

Al onze paspoorten zijn voorzien van uitreis- en inreisstempels om te laten zien hoe u bent aangekomen in het land waar u zich momenteel bevindt. We doen dit op individuele basis, dus we zullen uw opties met u bespreken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *